Yhteystiedot

Olemme asiantunteva, palveleva ja ennen kaikkea luotettava suomalainen sähköautojen lataustarvikkeiden erikoisliike. Teemme kauppaa virtuaalisesti, mutta ruudun takana olemme todellisia ja mukana toiminnassa koko persoonalla.

Asiakaspalvelu on meille tärkeää ja keskustelemme mielellämme asiakkaiden kanssa. Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse, chatin tai sähköpostin välityksellä. Mikä tahansa kanava sopii sinulle parhaiten. Autamme ihmisiä löytämään heidän ajoneuvoihin sopivat ja kustannustehokkaat lataustarvikkeet. Sähköauton tai lataushybridin lataaminen ja laitteiden hankinta pitää olla helppoa.

Ajoneuvojen sähköistyminen on osa megatrendiä, joka etenee lainsäädännön ja teknologian kehityksen tahdissa. Latinkiin.fi haluaa olla etunenässä edistämässä suomalaisten siirtymää kohti hiilivapaampaa liikennettä.

Tuotevalikoimassa korostuvat laitteiden turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää auton lataamisesta, latauslaitteista tai asennuksesta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Kauppamme on auki 24 tuntia vuorokaudessa kaikille, jotka haluavat olla osa kestävämpää tulevaisuutta.

Tervetuloa tutustumaan meidän tuotekategorioihin. Niistä löydät sähköautojen latausasemat, erilaiset latauskaapelit ja lataamiseen liittyvät lisätarvikkeet. Jos tykkäät lueskella hyödyllistä tietoa sähköautoista, hybrideistä ja niiden lataamisesta, niin kurkkaa blogiimme.

Ketä olemme?

Tanelin tiimikuva

Taneli
Asiakaspalvelu & Myynti

"Pidän asiakkaista niin hyvää huolta, kuin osaan. Vapaalla eräilen ja luen. Viimeisin kirja kertoi Mannerheimista."

Stellan tiimikuva

Stella
Markkinointi & Tuotekehitys

"Vastaan kaupan viestinnästä ja pidän silmällä sähköautomarkkinan kehitystä ja uutuuksia. Suomen luonto on ihana ja tykkään sen rauhasta."

Yritystiedot

Fontellinpolku 9 A 26
33900 Tampere

info@latinkiin.fi

+358 45 783 422 66
(myös Whatsapp)

Y-tunnus: 3013944-1

Ota meihin rohkeasti yhteyttä kysymysten herätessä! :)

Asiakaspalvelustamme saat apua kaikkiin kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Pyrimme vastaamaan chat-viesteihin joka arkipäivä klo 10-15 välillä, mutta palaamme viimeistään sähköpostitse vuorokauden kuluessa. Chatin voi avata verkkosivun oikeasta alakulmasta "Chattaa kanssamme" napista. Voit myös soittaa meille arkisin klo 10-15 tai laittaa viestiä Whatsapissa.